Celis.no er en norsk nettbutikk og vi sender alle varer fra vårt lager i Bergen. Vår leveringstid er normalt sett 3-7 virkedager . Dette gjelder lagerførte varer. I noen tilfeller er enkelte produkter på forhåndssalg og leveringstiden vil være lenger. Om en vare er på forhåndssalg informerer vi om dette i produktteksten.  Bestill innen 16.12 for levering før jul.

Levering - Vi har en fast lav fraktpris på kun kr 59,- ved levering i postkasse. For større pakker eller om du ønsker levering til hentested er prisen 99,-.  Gratis på ordrer over kr 799,- Du mottar sporingsnummer på e-post straks din pakke sendes fra vårt lager.  

Ved levering via posten:

Pakken leveres i utgangspunktet direkte til din postkasse. Dersom det ikke skulle være plass der, vil sendingen gå videre til ditt postkontor.

Normalt har du varene på postkontoret eller i din postkasse 3-7 virkedager fra vi har mottatt din bestilling. Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes.


Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene. 

Betaling

Oppkrav
Hvis du har valgt oppkravsgebyr vil gebyret komme i tillegg til fakturabeløpet.
 
kunder på Svalbard

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 236,- .