Om oss

Celis er en Norsk nettbutikk som ble etablert i 2016 og vi har betjent 300 000 kunder, noe vi er utrolig stolt av. I februar 2024 overtok Ecomlab AS over driften av Celis.no, et stratetisk skritt for å styrke vår posisjon i markedet. 

Hos Celis er vi dedikerte til å tilby et omfattende utvalg av produkter. Vår portefølje inkluderer en rekke varer, nøye utvalgt for å sikre at vi møter våre kunders behov og forventninger. Kvalitet står sentralt i alt vi gjør, og vi gjør vårt beste til å levere fantastiske produkter til konkurransedyktige priser. Vår forpliktelse til kvalitet er ikke bare begrenset til våre produkter, men skal også gjenspeiles i kundeservicen vi tilbyr.

Miljøansvar er en kjernekomponent i vår forretningsfilosofi. Vi er stolte av å være en del av Norsirk AS, et landsdekkende, bransjeeid, nonprofit returselskap. Gjennom vårt medlemskap i Norsirk, bidrar vi aktivt til innsamling, gjenvinning og miljøriktig håndtering av elektrisk og elektronisk avfall i Norge.

Ved Celis er vi kontinuerlig på utkikk etter måter å forbedre og utvide våre tjenester. Vi verdsetter tilbakemeldinger fra våre kunder og samarbeidspartnere, da dette hjelper oss å vokse og utvikle oss i tråd med våre kunders behov og forventninger. Vi ser frem til å fortsette vår reise som en ledende aktør i norsk e-handel, og å bringe våre kunder enda flere kvalitetsprodukter og tjenester i årene som kommer.

Hilsen, Team Celis